Sikeres nyár a szabadtérin

A foci EB mérkőzéseivel vette kezdetét idén júniusban a Szabadtéri Nyár programsorozat. A négy magyar érdekeltségű meccsen és a döntőn, több mint 3500 drukker szurkolt együtt a szabadtéri színpadon. A sport után a kultúra költözött a Benczúr térre, így nem szakadt meg a színházi évad. Kilenc előadáson szórakozhattak a színházbarátok.

 

Helyi és vendégművészek

 

A Centrál Színház Pletykafészek című előadását két közönség láthatta, éppúgy, mint az Anconai szerelmesek 1-et. A Szabadtéri Nyár programjában szerepelt még az Anconai szerelmesek 2, a Hair, a Bánfalvy Stúdió musicalje, a Grease, A dzsungel könyve a Sziget Színház művészeinek előadásában, és az ExperiDance táncjáték. Az produkciókon szinte mindig telt ház volt.

 

Sikeres előadások

 

Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezetője azt mondta, nagyon népszerűek voltak az előadások. Hozzátette, az első pillanattól kezdve azt gondolták, hogy a nézőknek az lesz a legnagyobb problémájuk, hogy a sok jó előadás közül melyiket válasszák. Az ügyvezető összegzésként kifejtette, a kilenc színházi előadásból hét teljes házzal, a maradék kettő pedig majdnem telt házzal ment le. Kirják Róbert sikeresnek értékelte az elmúlt időszakot.

 

Folytatás következik!

 

A Móricz Zsigmond Színház művészeinek és dolgozóinak a nyári előadások után nem következik pihenő, hiszen augusztus 26-án kezdődik a XV. VIDOR Fesztivál, utána pedig kezdetét veszi a 2016/17es évad tizennégy új előadással.

ME.