Strandok Éjszakája – Az élményfürdő is csatlakozott az országos kezdeményezéshez

Nyíregyháza is csatlakozott a 15. Strandok Éjszakája kezdeményezéshez, így rendkívüli nyitvatartással és különböző programokkal várták a fürdőzőket szombat este. Az éjszakai strandolás este fél kilenctől egészen hajnal fél kettőig tartott és több száz vendéget szólított meg.

Hosszú sorokban várakoztak a vendégek este fél kilenc előtt pár perccel a nyíregyházi élményfürdő bejárata előtt, igen népszerű volt a szombat esti Strandok Éjszakája. A Magyar Fürdőszövetség akciójához több mint ötven strand, gyógyfürdő és vízipark csatlakozott, köztük Nyíregyháza is. Az élményfürdőben a zene, a koktélok és a szauna kerültek a középpontba. Idén már 15. alkalommal hirdette meg a szövetség a késő esti programokat, a hagyományoknak megfelelően július utolsó szombatján. Bár az időpont hasonló volt az ország minden részén, a létesítmények szabadon választható programokkal várhatták a vendégeket.

Nyíregyházi programok

Nyíregyházán este fél kilenctől hajnal fél kettőig várták a szórakozni vágyókat. Kéthetente szombatonként egyébként is éjszakai fürdőzést szerveznek a nyíregyházi élményfürdőben, ezeken az alkalmakon átlagosan nagyjából két-háromszázan szoktak részt venni, az országos kezdeményezés keretein belül szervezett szombaton akár ettől is többen is lehettek. A jó hangulatról három helyi dj gondoskodott, a strandolók finom koktélokat ihattak közvetlenül a medencében, de a szauna kedvelőiről sem feledkeztek meg, ezen az éjszakán három alkalommal különleges felöntésekkel készültek a szaunamesterek. Az Aquarius fürdő az elmúlt napokban három kategóriában ismét megerősítette 2021-ben elnyert legmagasabb, ötcsillagos minősítését az újabb vizsgálatok alapján. A kitüntetést a fürdő a magas színvonalú és kimagasló élményt nyújtó szolgáltatásaival érdemelte ki, amelyeket évről évre folyamatosan fenntart és fejleszt.