Szalagátvágással ünnepelték a BENU Gyógyszertár átadását

Családias, mégis ünnepi hangulatban, szalagátvágási ceremónia kíséretében avatták fel a teljesen átalakított BENU Gyógyszertárat a nyíregyházi Tesco üzletsoron. Az elmúlt napokban a hatékony csapatmunkának köszönhetően merőben más belső kialakítást valósított meg a gyógyszertár és a BENU Magyarország Zrt. vezetősége. Tágasabb lett a belső tér, a gyógyhatású készítmények immáron kategóriák szerint rendezve, könnyen átlátható módon helyezkednek el a polcokon, a vásárlást nem zavarják reklámzajok, és a gyógyszerészeket már nem választja el üvegfal, ezáltal sokkal hatékonyabban tudnak tanácsot adni a vásárlóknak.

A Tesco üzletsoron található BENU Gyógyszertárban a kis alapterület ellenére a szokásosnál jóval nagyobb gyógyszerkészlet áll rendelkezésre. A BENU Magyarország Zrt. és a patika dolgozói fontos szempontnak tartották, hogy a betegek könnyen tájékozódjanak, a gyógyhatású készítményeket kézbe véve elolvashassák a tudnivalókat, hatóanyagokat, és összehasonlíthassák az árakat – mindezt a sor feltartása nélkül, barátságos, modern környezetben. A gyógyszertár kínálata sok igen kedvező árú BENU márkájú gyógyhatású készítménnyel még tovább bővült.

A BENU Gyógyszertár Hálózatot üzemeltető BENU Magyarország Zrt. a patikák modernizálását 2012-ben kezdte el. A vállalat a korszerű és modern szemlélet mellett nagy hangsúlyt fektet a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre is. A közel 80 modernizált patikában, így ebben a megújult BENU Gyógyszertárban is olyan környezetet alakítottak ki, amely segíti a betegekkel való kommunikációt, tanácsadást.