Szépkorúak Sportklubja - elindult az újabb évad, május végén jön a Sporttalálkozó

Nyolc sportágban mérhetik össze erejüket az 55 év felettiek május 23-án a Városi Stadionban. Teke, Atlétika, ulti, tenisz, kosárlabda, kislabdadobás és játékos sportverseny is szerepel a programban. Idén már hatodik alkalommal rendezik meg a Szépkorúak Sporttalálkozóját, és a szervezők bíznak abban, hogy a tavalyi hétszáz résztvevőnél is több érkezik. Nevezni már most lehet a Városi Stadionban, május 16-ig, a jelentkezési lapot a Nyíregyházi Napló legfrissebb számából is ki lehet vágni. Azok a szépkorúak akik rendszeresen szeretnének mozogni, már most is megtehetik. Elindult a Szépkorúak Sportklubja, melynek több mint 500 tagja van. Ők minden csütörtökön használhatják a Városi Stadiont. Itt sokan a társaság miatt is járnak az eseményekre.

- Beszélgetnek, egykori kollégák találkoznak, közben pedig sportolnak, mozognak. Nagyon népszerű a klub, és a Mozdulj Nyíregyháza! Program része is a Szépkorúak Sportklubja – mondta Dajka László szervező.

A sportklubnak bárki tagja lehet aki betöltötte az 55. életévét. Egy klubkártyát kell csak kiváltani, és minden csütörtökön ingyenesen tekézhetnek, jógázhatnak, ultizhatnak, vagy kocoghatnak a stadion rekortán pályáján a tagok. A program egészen októberig tart.