Szerb szélső ütőt igazolt a Fatum Nyíregyháza

Nincs megállás, újabb játékossal kötött szerződést a Fatum Nyíregyháza vezetése. Pintér Andrea, Kump Alíz és Paulina Zaborowska után Marija Skoric is a csapatban folytatja. A 25 éves szerb szélső ütővel mindenben megállapodott a klub. 

Marija Skoric nem ismeretlen az Extraliga követőinek, korábban játszott a Szent Benedekben és a DVTK-ban is. De volt légiós Franciaországban és Romániában, számos nemzetközi mérkőzésen lépett pályára. A 186 cm-es játékos az előző idényben 83 szettben játszott, és 297 pontot szerzett. 

- Nagyon boldog és hálás vagyok a Fatum Nyíregyházának, hogy a következő szezonban a csapatban játszhatok. Én a kemény munkában hiszek, és biztos vagyok abban, hogy ennek köszönhetően elérjük majd a célunkat a bajnokságban – mondta Marija Skoric.

A Fatum Nyíregyháza korábban már szerződést hosszabbított a válogatott liberó Tóth Fruzsinával és a center Lászlop Alexandrával, a tavalyi csapatból marad Asly Antivero és Szabó Lili is, valamint a saját nevelésű fiatalok közül Földi Boglárka, Rufin-Martinez Lilián, Farkas Gréta és Tolnai Janka is a csapatot erősíti a következő idényben.