Szikrázó napsütéssel búcsúzik az október
Szikrázó napsütéssel búcsúzik az október

Kezdetét veszi a téli időszámítás. A 25 órás napunkon időjárásunk még nem fog jelentősen megváltozni, a jövő héten viszont felhősebb, csapadékosabb, szelesebb idő vár ránk.

A ködfoltok mindenütt feloszlanak, jobbára derült, napos időre lehet számítani. Estétől ismét több helyütt párássá válhat a levegő. Csapadék nem várható – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

A délkeleti, keleti szél a Győr-Szeged vonal széles sávjában sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14, 17, a hosszabb ideig párás részeken 11, 13 fok között alakul. Késő estére 0 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Estefelé a ködfoltok mindenütt feloszlanak, jobbára derült, napos időre lehet számítani. Estétől ismét több helyütt párássá válhat a levegő. Csapadék nem várható. A délkeleti, keleti szél a Győr-Szeged vonal széles sávjában sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14, 17, a hosszabb ideig párás részeken 11, 13 fok között alakul. Késő estére 0 és 10 fok közé hűl le a levegő.