Szilveszteri műsorajánló a Nyíregyházi Televízió kínálatából – Ezekkel a programokkal készülünk december 31-én és újévkor

Az év utolsó napján is színes műsorkínálattal jelentkezik a Nyíregyházi Televízió. Best of Szieszta, múltidéző, jubileumi néptáncgála, VIDOR percek, Folk Fusion koncert, 4 for Dance produkció, polgármesteri újévi köszöntő, 2022-es városi összefoglaló és világzene is az óvébúcsúztató műsorkínálat része.

A 17.40-kor kezdődő műsorfolyam az elmúlt hét hírösszefoglalójával indul, a Szieszta és a Szieszta Plusz azonban már a búcsúzó esztendő legszínesebb beszélgetéseiből válogat, a 19.15-ös Vetítő pedig még messzebbre nyúlik vissza időben, felidézve korábbi korok szilvesztereit. Negyed kilenctől sugározzuk a Szabolcs Néptáncegyüttes 65. évfordulójára rendezett nagyszabású gálaműsort, melyet júniusban, a Rózsakert Szabadtéri Színpadon rögzítettünk. 22.20-tól egy órában összefoglaljuk a 2022-es VIDOR Fesztivál történéseit – mindezeket vasárnap reggel héttől meg is ismételjük. Ezt követően éjfélig a népszerű nyíregyházi együttes, a Folk Fusion muzsikál.

A himnusz után dr. Kovács Ferenc polgármester újévi köszöntőjét láthatják, majd negyedórában (újra, csakúgy, mint 18.35-kor) összefoglaljuk 2022 történéseit egy színes kisfilm segítségével, önkormányzati szempontból. A hajnali hangulathoz a 4 for Dance gálaműsorának részleteit, valamint korábbi VIDOR-ok nívós világzenéit kínáljuk.

S bár – mint köztudott – a 2023-es újévi koncert időpontja a szankciós energiaválság miatt január 27-re tolódott, a Nyíregyházi Televízióban megismételjük az eddigi utolsót, tehát a 2022-eset, január elsején 20.30-tól.

Kellemes időtöltést és boldog új esztendőt kívánunk, a teljes szerkesztőség, a Város-Kép Nonprofit Kft. nevében!