Szökjön ki egy fürdőbe! Idén is féláron lehet csobbanni február utolsó napján

 

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. multifunkcionális fürdő kínálatát 2017-ben több mint félmillió vendég választotta. Ebből az élmény- és parkfürdő szolgáltatásait több mint 300 ezren élvezték. A 2018-as esztendő is jól indult, már most látható, hogy januárban és februárban magasabb a fürdők vendégszáma az előző év azonos időszakához képest. Február 28-án pedig nemcsak Gyulán, Hajdúnánáson és Zalakaroson, hanem többek között Sóstón is féláron lehet csobbanni vagy akár szaunázni, hiszen a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. idén is csatlakozott a Szökjön ki egy fürdőbe! elnevezésű kezdeményezéshez. Az élményfürdőben most is akciókkal várják a lazítani vágyó vendégeket. A kezdeményezés tavaly is sikeres volt Nyíregyházán. Az élményfürdőben akkor több mint 700 vendég kapcsolódott ki. Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője elmondta:

„Bízunk benne, hogy a február 28-ai program még több vendéget vonz majd, mint az elmúlt esztendőben. A Magyar Fürdőszövetség hívta életre a Szökjön ki egy fürdőbe! című programot. Mi aktív tagjai vagyunk a Magyar Fürdőszövetségnek, így örömmel csatlakozunk mindig az ilyen programokhoz. A kezdeményezés lényege, hogy minél nagyobb kedvezményt biztosítsanak a csatlakozott fürdők a vendégeik számára. Mi február 28-án 50% kedvezményt biztosítunk a vendégeknek. Nagyon fontos, hogy nemcsak a nyíregyházi, hanem a nem nyíregyházi vendégeknek egyaránt: az egyéni fürdőbelépőjegyek árából. Tehát például a családi fürdőbelépőből nem adjuk a kedvezményt, de az egyéni jegyekből igen és ez vonatkozik a szauna szolgáltatásokra is. Így aki ide bejön február utolsó napján, az féláron fürdőzhet és szaunázhat!”


A kezdeményezés remek alkalom a fürdőzés szerelmeseinek, hogy kedvenc kikapcsolódásuknak hódoljanak. A gyermek- és kalandvilág nyújtotta családi élmények mellett a gyógyvíznek köszönhetően mindenki feltöltődhet Ny
íregyházán, ráadásul féláron.

Dér Vivien