SZPAR-IKONOK A MÚZEUMFALUBAN – NÉZZÜK EGYÜTT A FOCI EB-T!

 GURUL A LABDA A MÚZEUMFALUBAN

10 óra 30 perckor az újlétai magtár épületében nyitják meg „Egy élet, egy város, egy csapat!” címmel azt az időszaki kiállítást, amely a Nyíregyháza Spartacus FC múltjának fontosabb állomásait mutatja be.

11 órától moderátor irányításával kerekasztal-beszélgetés lesz, amelyben a Spartacus egykori játékosai és az utánpótlás tehetségei vallanak magukról, a játékszeretetről, emlékezetes pillanatokról, példaképekről. A beszélgetésben az egykori vezetőedzők, Temesvári Miklós és Őze Tibor mellett Korpai Ferenc edző, valamint a játékosok közül Aranyi László, Eszenyi Dénes, Tóth János, Czeczeli Károly, Kiss Miklós, Kiss Kozma József, Szekrényes András, Gáspár László, Moldván Miklós és Szatke Zoltán vesz részt.

12 óra 30 perckor kezdődik a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek koncertje.

13 óra 30 perctől bikarodeó-verseny.

15 órától Csernik Szende székely lábbábos, mesemondó lép fel, aki két mese között szívesen „játszódik” közönségével. Színpadocskáját a legváratlanabb helyszíneken rendezi be, hol egy asztalt terít meg meseabrosszal, hol a kemencepadkán ülve főzi ki meséjét. Történeteibe a köré gyűlő közönséget is belevarázsolja, így a hallgatóságból egyszerre meseszereplő lesz.

16 órától fiatal, tehetséges labdazsonglőrökkel találkozhatnak látogatóink, akik a látványos szabadstílusú futball művelői.

A nap folyamán élőcsocsó-bajnokságot rendeznek, melynek díjait a DECATHLON, az INTERSPORT, a Nyíregyháza Spartacus FC, valamint a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola ajánlotta fel. A házi bajnokságra 5+1 fős családi csapatok jelentkezését várják.

 


NÉZZÜK EGYÜTT AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGOT!

FOCI MOZI SÓSTÓN!
Június 10-től EB meccsek óriáskivetítőn Sóstón. Az atmoszféra, az izgalmak és a kaja, pia garantált!
http://www.nyiregyhaza.hu/foci-mozi-soston-2016-06-10

SZABADTÉRI FOCIHANGULAT A SZABADTÉRIN!
Puskás Tivadar és Tóth Zolka is várja az Eb-mérkőzéseket! Idén a focirajongóknak is kedvez a Nyíregyházi Szabadtéri Színpad! Az élményt egy 18 négyzetméteres LED-fal garantálja a 844 férőhelyes nézőtéren.
http://www.nyiregyhaza.hu/szabadteri-focihangulat-2016-06-07

SZURKOLÓI KLUB AZ ÚJ NEMZEDÉK KÖZPONTBAN
Nyíregyházán, a Keskeny utca 16. alatt nyit szurkolói klubot június 10-től az Új Nemzedék Központ, ahol a fiatalok biztathatják a magyar futballválogatottat az Európa Bajnokság alatt. A közösségi tér címe: 4400 Nyíregyháza, Keskeny utca 16. Az EB alatti nyitva tartás mérkőzésnapokon: 12:00-23:00. Az ingyenes mérkőzésvetítéseken túl TeqBall, Xbox és csocsó bajnokságokkal várja a fiatal focirajongókat az ÚNK. A versenyeken fesztivál belépőket, az EB hivatalos labdáját és a magyar válogatott mezeit is megnyerhetik a fiatal drukkerek.
http://www.nyiregyhaza.hu/szurkoloi-klub-az-uj-nemzedek-kozpontban-2016-06-10

EB SZURKOLÓI SÁTOR NYÍREGYHÁZA BELVÁROSÁBAN
Nyíregyházán, a Szabadság téren (a Váci Mihály Kulturális Központ előtt). Media Markt Szurkolói Sörsátor nyílik Nyíregyháza központjában a labdarúgó Európa Bajnokság idejére! A Foci EB teljes ideje alatt egy sor egyéb programmal kiegészülő Media Markt Szurkolói Sörsátor várja Nyíregyháza központjában mindazokat, akik együtt szeretnének drukkolni a 30 év után ismét rangos nemzetközi tornán szereplő magyar labdarúgó-válogatottnak. A sátorban a fő szponzor jóvoltából tizenkét 55 colos és két 75 colos televízió biztosítja majd, hogy mindenki a legjobb minőségben élvezhesse a meccseket.
http://www.nyiregyhaza.hu/eb-szurkoloi-sator-nyiregyhaza-belvarosaban-2016-06-09

 

MAI PROGRAM, 2016. JÚNIUS 11. SZOMBAT

 

EURO2016 AZ M4-SPORT-on

15.00: Labdarúgás, Európa-bajnokság, Franciaország, csoportmérkőzés, Albánia-Svájc

18.00: Labdarúgás, Európa-bajnokság, Franciaország, csoportmérkőzés, Wales-Szlovákia

21.00: Labdarúgás, Európa-bajnokság, Franciaország, csoportmérkőzés, Anglia-Oroszország