Teljes műsor, videóval: online pályaválasztási kiállítást szervezett a megyei kormányhivatal a Nyíregyházi Televízión keresztül

Különleges, pályaválasztási műsorral jelentkezett december 8-án, szerda délelőtt a Nyíregyházi Televízió. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervezésében ugyanis – mivel a világjárvány miatt nem tarthatták meg a hagyományos rendezvényt a Continental Arénában – stúdióbeszélgetés keretében, kisfilmekkel és szakértői tanácsadással igyekeztek segíteni az általános iskolában végzős megyei diákoknak.

A szakmai kerekasztalon az oktatási hivatal, a nyíregyházi tankerület, a szakképzési centrumok, az agrárszakképzés, valamint a Nyíregyházi Egyetem képviselői vettek részt, ismertetve röviden kínálatukat, ötleteket, iránymutatást adva a pályaválasztás előtt állóknak. A műsorban köszöntőt mondott Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára is. 

Online, bármikor megtekinthető

A „Dönts jól, jövőd a tét” című műsort csütörtök este 9-től, péntek reggel fél 10-től és este 8-tól, szombat reggel fél 9-től és délután 5-től, valamint vasárnap délután 5-től újra láthatják a Nyíregyházi Televízióban. De a világháló segítségével bármikor megtekinthető a Nyíregyházi Televízió Facebook-oldalán, valamint itt, a nyiregyhaza.hu városi webportálon a cikkbe ágyazott videó segítségével.