hirdetés
A borús időjárás sem szegte a látogatók kedvét szombaton, sokan érkeztek a Tirpák Fesztivál első napjára.
A kétnapos rendezvényen a legnagyobb hangsúlyt ezúttal is az ételek kapják. A helyi gasztronómiát leginkább a savanyú-sós alapanyagok jellemzik, így javarészt burgonyából, kukoricából, káposztából, füstölt húsokból, almából, dióból és szilvából készülnek majd a finomságok, összesen több mint ötvenfajta.
Ezen kívül a rendezvény mindkét napján helyi termékek vására, kézműves foglalkozások, íjászat, népi játszóudvar, mézeskalácsos műhely, cipészbemutató, kádárbemutató, szövés- és fazekasbemutató, gyógyteakészítés, szerencsepatkó-készítés és gyertyamártó műhely is várja majd az érdeklődőket.
A cikkünk alatti galériában visszanézheti a szombaton készült fotósorozatot!