Történelmi pillanat - a Városi Stadionban játszik a Nyíregyháza Tigers

 A hazai amerikai futball kiemelt bajnokság 3. fordulójában április 28-án szombaton kerül sor a Nyíregyháza Tigers - Budapest Eagles összecsapásra. Történelmi mérkőzésről beszélünk, hiszen hála a dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszony közbenjárásának a városvezetés és a Nyíregyháza Spartacus vezetősége is hozzájárulását adta ahhoz, hogy a Tigrisek fennállásuk során először a Városi Stadionban játszhassák hazai mérkőzéseiket. Rendkívül nagy lépés ez a csapat számára, a belépés ingyenes, remélhetőleg sokan kilátogatnak majd a stadionban.

Az ellenfél a Budapest Egales lesz, akik 2 forduló után 1 győzelemmel és 1 vereséggel állnak, míg a Tigrisek az eddigi egyetlen mérkőzésükön hazai pályán diadalmaskodtak a fehérvári csapat ellen. A Budapest Eagles soraiban sok jó játékos található és az edzői stábból is többen dolgoztak a magyar amerikai futball válogatott edzőiként, így egy nagyon felkészült és kemény ellenfél utazik a Tigrisekhez.

A Tigers ezúton szeretné meghívását tolmácsolni minden nyíregyházi lakos számára, hogy április 28-án 14 órától látogassanak ki a Városi Stadionba, a belépés ingyenes, töltsék meg a lelátókat ezen a történelmi eseményen, hiszen soha nem volt még Nyíregyházán a nagy stadionban amerikai foci mérkőzés!