Új néven fut a kispályás bajnokság
Javában tart a városi kispályás bajnokság tavaszi idénye. Több mint száz csapat szerepel a bajnokságban, mely a jövőben új nevet visel.

Intersport Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság néven folytatódik a jövőben az ország egyik legnépszerűbb tömegsport rendezvénye. Az erről szóló megállapodást ma írták alá a felek. A bajnokság tavaszi idénye jelenleg is tart, és több csoportban nagyon szoros az állás.

108 együttes vesz részt a kispályás bajnokságban, és több mint 3000 igazolt játékos van. Ezzel az ország egyik legnépesebb kispályás bajnoksága a nyíregyházi. Igazi családi program lett a bajnokság, hetente több ezren fordulnak meg nézőként is a Városi Stadionban – mondta Dajka László főszervező. 

Jelenleg nyolc csoportban zajlanak a küzdelmek, és két öregfiúk csoport is van. Utóbbiban olyan játékosok is szerepelnek, akik évekkel ezelőtt az NB I-ben, illetve az NB II-ben is játszottak. 

A Nyíregyházi Sportcentrummal több rendezvényen dolgoztunk együtt, és nagyon pozitívak voltak a tapasztalatok, ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a kispályás bajnokságot – mondta Czakó Gyula üzletvezető.

A céggel a szerződést Sitku Ernő, a Nyíregyházi Sportcentrum élsport igazgatója írta ma alá.  

D. L.