Új Városi Stadion - vasárnap már meccs

Tíz év után ismét az élvonalban, három év után ismét Nyíregyházán! A Spartacus hazatérhet megszépült otthonába, és vasárnap a Fehérvár FC-t fogadja az új Városi Stadionban. 

2022. februárjában helyezték el az új létesítmény alapkövét, csütörtökön pedig már az utolsó simításokat végezték. Felfestették a vonalakat, fény és hangpróbát tartottak, megtörtént a biztonsági bejárás, a játékosok pedig a héten először vehetik birtokba az öltözőt, és léphetnek rá az új gyepre. Az OTP Bank Liga ötödik fordulójában rendezendő Nyíregyháza Spartacus – Fehérvár FC  mérkőzés iránt óriási az érdeklődés, egymást érik a televíziós forgatócsoportok a stadionban, és szépen fogynak a belépők és a bérletek is. A két csapat 23. alkalommal találkozik egymással bajnoki mérkőzésen, és a székesfehérvári gárda az első, mely vendégként szerepelhet az új Városi Stadionban. 

- Nagyon várjuk már, hogy hazai közönség előtt, ebben az új stadionban futballozhassunk. Ez plusz motivációt is jelent a játékosoknak, és nagyon bízunk abban, hogy sok néző előtt, egy remek hangulatú mérkőzésen léphetünk pályára – mondta Tímár Krisztián vezetőedző.

A mérkőzésre online és a helyszínen is lehet jegyeket venni. 

Online jegyértékesítés:
- hétfőtől megnyílt a felület az elővételes jegyvásárlások számára is. A Szpari applikációban kényelmesen, bárhonnan egyszerűen megvehető a belépő. 

Offline jegyértékesítés:

- Pénteken 12:00-18:00-ig a Városi stadion A1-A2 jelű jegypénztárban is megvehetők a belépők.

- Vasárnap, a meccsnapon 15:00-18:00 óra között mérkőzésnapi jegy áron vásárolható jegy.

A találkozó 17.45-kor kezdődik.