Újra idegenben - a Puskás Akadémia lesz az ellenfél

A Puskás Akadémia a következő ellenfél az OTP Bank Ligában. A hétvégi meccsen fontos lesz, hogy stabil legyen a védelmünk. 

- Egy erős csapathoz megyünk, mely meghatározó együttes a bajnokságban. Igyekeztünk felkészülni belőlük, és döntő lesz, hogy melyik gárda tudja hibára kényszeríteni a másikat. Legutóbb sokat rontottunk az MTK ellen, ennyi nem fér bele az élvonalban. Sokkal stabilabbnak kell lennünk hátul, elől pedig meg kell találnunk azokat a réseket, melyekkel eredményesek lehetünk. Fontos, hogy a játékosokban tudatosuljon, hogy idegenben is képesek megcsinálni azt amit tudnak, nagyobb önbizalom kell, bátrabban kell futballozni – mondta Tímár Krisztián. 

Vezetőedzőnk szerint nagy jelentősége lesz annak is, hogy végig koncentrált maradjon csapatunk a hétvégén. 

- Legutóbb bosszantó volt, hogy egy rögzített szituáció után kaptunk gólt, pedig addig nem volt lehetősége a fővárosiaknak. Ráadásul a találatnak nyoma is maradt a csapaton, mert ez megzavarta a fejeket. Ilyenkor a legfontosabb, hogy egységesek maradjunk, és kellenek azok a karakterek, akik tartják a hitet a többiekben. Végig koncentrálni kell, az NB-I más minőségű bajnokság mint a tavalyi volt, kell egy kis idő ahhoz, hogy az átmenet megvalósuljon, de remélem gyorsan alkalmazkodunk – tette hozzá vezetőedzőnk.

A vasárnapi mérkőzésen Géresi Krisztián, Myke Ramos és Nagy Dominik nem játszhat sérülés miatt. A találkozó 20.15-kor kezdődik.