Vár a Szent Miklós! - több alkalommal is várják a leendő elsősöket és szüleiket

A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola több alkalommal is várja a leendő elsősöket és szüleiket, hogy közelebbről megismerkedhessenek az intézmény szellemiségével és programjaival. Az első esemény egy szülői értekezlet lesz október 9-én, ahol tájékozódhatnak az iskolai életről.

Október 16-án játékos foglalkozásokkal tarkított Sulikóstoló következik, majd november 13-án egy nyílt tanítási nap keretében betekintést nyerhetnek a tanórák világába. Január 15-én újabb interaktív Sulikóstolóval várják a kicsiket.

Az iskola szeretetteljes, biztonságos légkört kínál, ahol a vallásos nevelés mellett a modern oktatási módszerek és eszközök is fontos szerepet kapnak. Az angol, német és olasz nyelv oktatása, valamint a széles sportolási lehetőségek, hangszeroktatás és úszásoktatás mind azt a célt szolgálják, hogy a gyermekek sokoldalúan fejlődhessenek. A jól felszerelt szaktantermek (LEGO-labor, háztartásökonómiai szaktanterem) pedig további lehetőségeket biztosítanak a kreatív tanulásra.

Az intézmény célja, hogy a gyermekek számára nemcsak magas színvonalú oktatást, hanem szeretetteljes közösséget és inspiráló tanulási környezetet biztosítson.