Vásárhelyi Forgatag: töretlen Nyíregyháza népszerűsége az erdélyi turisták körében

LEGÓ-val fogadták a nézelődőket és értékes ajándékot nyerhettek az forgatag érdeklődői. Augusztus 29 - szeptember 1. között - immár harmadik alkalommal - mutatkozott be Nyíregyháza Marosvásárhelyen, a Vásárhelyi Forgatagon. A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt-vel közösen mutatta be a város turisztikai attrakcióit.

Impozáns környezetben, a vár falai között, igazi piknikhangulat fogadta a rendezvény látogatóit az augusztus végi kánikulában. A családok számára hívogató volt a LEGO játszósarok, s amíg a gyerekek játszottak, addig a felnőttek Nyíregyháza újdonságaival ismerkedhetek.

„Sokan jártak már Nyíregyházán, így számukra nem volt ismeretlen a város és az új látványosságok hatására többen terveznek ismét ellátogatni hozzánk, sőt egy teljes osztály is bejelentkezett, hogy az őszi szünetet Nyíregyházán tervezik eltölteni. A Forgatagon Nyíregyházával kapcsolatos játékot indítottak a szervezők, melynek főnyereménye egy két főre szóló, 3 nap 2 éjszakás voucher volt a Hotel Fürdőház*** jóvoltából, de sorsolásra került egy értékes nyíregyházi ajándékcsomag is, melyben állatparki belépők mellett helyi termékek és ajándéktárgyak is megtalálhatóak voltak”

- számolt be Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.