Végéhez ért a Kelet-Magyarországi Szépkorúak Akadémiája

Az én stílusom. Idősek hallhattak a divatról, a jó megjelenésről, és arról, hogyan lehetnek idős korban is stílusosak. A Kelet-Magyarországi Szépkorúak Akadémiája nyári szünet előtti utolsó előadásán a nyíregyházi nyugdíjasok dr. Kovácsné Magyari Hajnalka andragógus, szépségipari szakembertől „Szépség, divat, stílus” címmel hallhattak előadást.

 

AZ ÖREGEDÉS MŰVÉSZETE

 

Befejeződött a Kelet-Magyarországi Szépkorúak Akadémiája programsorozata. A rendezvény több magyarországi városban már sikeres volt, ezért gondoltak arra, hogy a szabolcsi megyeszékhelyen is megszervezik a nyugdíjasok számára az öregedés művészetéről szóló előadássorozatot.

További képekért kattintson a fotóra!

A szakemberek azt mondják: a nyugdíjasok számára a legfontosabb az aktív időskor, az, hogy a szépkorúaknak mindennap legyen programjuk, társaságban töltsék el idejüket és hasznosnak érezzék magukat. Ehhez nyújtott segítséget az a programsorozat, amelyet Nyíregyháza önkormányzata és a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara közösen szervezett a város időseinek.


ŐSSZEL FOLYTATÓDIK A SIKERES PROGRAMSOROZAT

 

Petneházyné Bugán Magdolna, a Civil Fórum elnöke elmondta: az előadások témájául olyan problémákat választottak, amelyek érdeklik, foglalkoztatják az időseket. A rendezvénysorozat sikeres volt, minden előadás telt ház előtt zajlott.
Az Idősek Akadémiája programsorozat befejeződött, de a tervek szerint, nyári szünet után újra kezdődik a szépkorúak számára szervezett rendezvénysorozat.

F. A.

(Fotó: Kohut Árpád)