Vereség Debrecenben

Debreceni VSC II–Kölcsey DSE-Nyíregyháza 33–26 (16–12)

Debrecen, 100 néző

v.: Fazekas Zs., Hirth Gy.

Kölcsey: Torkos H. – Papp A. 3, Gyimesi L. 3, Kelemen G. 1, Márkus G. 6, Katona K. 5, Hruska Zs. 2. Csere: Varga F. (kapus), Hrabina I. 4/3, Silye V. 2, Tóth G., Balogh D., Polyák E.

Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 6, illetve 8 perc

Hétméteresek: 8/7, illetve 4/3

 Sajnos sérülések miatt továbbra is hiányzott a nyíregyháziaktól Tilki Andrea és Rabatin Hanna, ráadásul Vitányi sem tarthatott a többiekkel a szomszédvári rangadóra. Öröm, hogy Gyimesi Lola bő három héttel a műtéte után részfeladatokra már játékra jelentkezett a Kölcsey DSE női kézilabda együttesénél.  

- Az első tíz perc tragikusra sikeredett, ilyen gyenge kezdésre nem is emlékszem: 8-1-re húztak el az ezúttal a bajnokság során ritkán látott erős kerettel játszó hazaiak. A hátralévő 50 percet döntetlenre hoztuk, de sajnos a gyenge kezdés megpecsételte sorsunkat! Remélem még egyszer nem indítunk ilyen gyatrán mérkőzést, inkább arra emlékezzünk, hogy felálltunk a padlóról és ikszre hoztuk az utolsó 50 percet! Öröm, hogy Márkus régen látott remek teljesítménnyel rukkolt ki, rajta kívül Papp védőmunkája, Gyimesi szép átlövésgóljai emelhető ki - mondta Hadobás István edző. 

Hétvégén hazai pályán a másik szomszédvár, Miskolc ellen javíthatnak az NB-II-es kézilabdások.