Vicsorgó töklámpásból nem volt hiány

 A Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény szervezeti keretein belül működő Családok Átmeneti Otthona (Nyíregyháza, Tokaji u. 3.) az őszi szünetben tartalmas programokkal tölti ki az otthonban lakó gyermekek szabadidejét.
A hét elején, a jó időt kihasználva egy kisebb kirándulást szerveztek a gyerekeknek a nemrég megújult Erdei Tornapályára, ahol a játékok mellett az őszi erdő szépségét is megcsodálhatták.

 

 

Október utolsó napján természetesen a Halloween sem maradhatott el. A délelőtt folyamán vicsorgó töklámpát készítettek a gyerekek, melyben az Első Nyíregyházi Lions Club önkéntesei segédkeztek.
Ám nem csak a tökfaragásban kaptak segítséget a kicsik, ruhaadományokkal is támogatták az otthonban élő családokat, majd pedig az este folyamán a gyerekekkel közösen gyújtották meg a töklámpásokat, megvilágítva Nyíregyházát Halloween éjszakáján.


A hét második felében pedig látogatást szerveztek a gyermekek számára a Botanikus Kertbe, és lehetőségük nyílt megcsodálni a természet varázslatos világát.