Vízben, füvön, parkettán
A hétvégén is akad bőven tennivalója a Nyíregyházi Sportcentrum sportolóinak.

Az atlétákra, labdarúgókra, kosárlabdázókra és a röplabdásokra szombaton, míg az úszókra és kézilabdásainkra vasárnap vár megmérettetés.

Kosárlabda

Az U20-as kosárlabda fiú csapatunk hazai pályán fogadja a Jászberényt a Bem tornatermében a hétvége első napján 14.00 órai kezdettel. Idegenben győzni tudtak, reméljük, itthon is felülkerekednek ellenfelükön.

Atlétika


Hét dobó atléta két edző kíséretében utazik Szombathelyre március 5-én a Magyarország Újonc, Serdülő és Junior Téli Dobó Bajnokságra. Reméljük, tehetséges atlétáink éremmel térnek majd haza.

Labdarúgás

A három pont megszerzését tűzte ki célul a hétvégére a labdarúgó U17-U19-es korosztálya. Az örökösföldi pályán fogadják a Debreceni Sportiskola együtteseit, a mérkőzés kezdete 10.30. Az NYVSC pályán az U14-U15-ös korosztályra vár ütközet, ők a Székesfehérvár csapatával csapnak össze 12 órai kezdettel. Mindkét együttes közös célja, hogy bent maradjanak az I. osztályban, amihez a két mérkőzés megnyerése sokat segítene. Az U16-U18-as Mezőkövesdre utazik, ahol kemény mérkőzésre számíthatnak labdarúgóink, mivel nem sok pont választja el a csapatokat.

Röplabda


Szintén szombati szereplés vár a röplabda leány gyermek korosztályainkra. Az OGYB „A” csapat elődöntőt játszik Egerben, míg az OGYB „B” csapat Szolnokon küzd a 13–22. helyezés legjobbjáért.

Kézilabda


Nehéz hétvége vár a kézilabdásainkra vasárnap. A junior fiúk és az U13-as lányok is idegenbe utaznak a soros fordulóra. A juniorok a Mol-Pick Szeged otthonában próbálnak pontot szerezni, míg a lányok a tabella első két helyezettével csapnak össze. Papírforma szerint nem a nyíregyházi lányok az esélyesek a győzelemre, de pontért lép pályára a csapat Fehérgyarmaton.

Úszás


XX. Víz Világnapja Nemzetközi Úszóversenyre utaznak kicsik és nagyok Miskolcra vasárnap. Urbin Tamás vezetésével 48 úszó csobban a vízbe a hét utolsó napján, a minél jobb eredmény reményében.

BNM