Volna kedve Béres Alexandrával és Katus Attilával mozogni?

Az önkormányzat által meghirdetett Mozdulj Nyíregyháza programsorozatban október 24-én Katus Attila, november 19-én pedig Béres Alexandra segít majd abban, hogy fittebbek legyünk.

Október 24-én Best Body edzést tart Katus Attila. A népszerű fitneszguruval este 18:00 és 19:00 óra között lehet a Continental Arénában mozogni. Katus a megfelelő terhelést részesíti előnyben;

 - Az óra intenzitását nem csak az oktató tudja szabályozni. Ügyesen csökkenthetjük azt mi magunk is, például ha kisebb mozgáskiterjedéssel, kisebb izomtónussal – de azért izomtónussal! -, esetleg egy-egy rövid aktív vagy passzív pihenőidőt beiktatva, megállással végezzük a gyakorlatokat. Ily módon könnyítve a feladatot, megtalálhatjuk az edzettségi szintünknek megfelelő terhelést.

November 19-én pedig igazi Fitt-szülinapot tart a város, amelyen Béres Alexandra lesz az edző.

Reggel 09:30-tól Senior tornával kezdenek, 10:30-tól Súlykontroll torna kerül a menüre, amit reggel kilenctől délig további kiegészítő programokkal és meglepetésekkel fűszereznek majd.

 Alexandra egyébként a Súlykontroll életmód program kidolgozója, amely évek óta mindenki számára lehetővé teszi az elérhető testsúly optimalizálást. Ennek a programnak a célja, hogy mindenki számára segítse a motiváció kialakítását, fenntartását a rohanó hétköznapokban.